Ronnie – 01 Kmar zegt:

Sta jij sterk in je schoenen om in onze stad bij de koninklijke marechaussee te komen. Heb jij een goede en sterke stem en houding dan ben je welkom bij ons team. Hou je van een uitdaging een hecht team met veel speciale eenheden kom een kijkje nemen bij ons.

Wat bieden wij:
De Koninklijke Marechaussee bewaakt en beveiligt, heeft een grenspolitietaak en internationale en militaire politietaken. De marechaussee is dynamisch en flexibel en wordt over de hele wereld ingezet. Is beveiliging of een politietaak iets voor jou? De Koninklijke Marechaussee beschikt over pelotons Hoog Risico Beveiliging. Dat zijn bijvoorbeeld een aantal overheidsgebouwen en bepaalde maatschappelijke instellingen. Deze eenheden bewaken en beveiligen objecten in Nederland met een verhoogde dreiging op aanslagen.

De BSB:
De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) van de marechaussee beschikt over beveiligings-, observatie- en arrestatieteams. De BSB wordt ingezet wanneer snel, specialistisch optreden nodig is. De Koninklijke Marechaussee heeft een eigen opleidingscentrum: het Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum Koninklijke Marechaussee. Personeel van de marechaussee krijgt daar een gerichte opleiding en vervolgopleidingen om de kennis op peil te houden.
Wil jij de grenzen van Zuidermeer bewaken? Sta jij sterk in je schoenen? Houdt jij het noorden van Zuidermeer veilig en lijkt het jou wat om objecten en gebouwen of personen te beveiligen? Twijfel dan niet, wordt onderdeel van een onwijs ervaren en deskundig team! Als de Koninklijke Marechaussee voor jou is weggelegd wacht dan niet en solliciteer via onderstaande button!
Scroll naar boven