Mathijs – 01 Politie zegt:

Ben jij klaar om een verschil te maken in onze stad? Heb jij een passie voor veiligheid, rechtvaardigheid en kun je goed samenwerken? Dan is de Politie op zoek naar jou! Bij de Politie vind je een plek waar jouw unieke vaardigheden en talenten worden gevonden, ontwikkeld, gewaardeerd en benut. Van normale diensten rijden op straat tot zoeken naar verdachte vanuit de Zulu. Wat kun je verwachten als onderdeel van ons team?
Training en Ontwikkeling: We bieden veel trainingen aan waarbij de professionaliteit en kennis over de Politie tot nieuwe niveaus stijgt. Hiermee kun je blijven groeien in je carrière bij ons.
Samenwerking: Samenwerken is de sleutel. Van koppel rijden met Politie collega’s tot samenwerking met de Koninklijke Marechaussee of zelfs Speciale Eenheden. Jouw input en ondersteuning word altijd gewaardeerd.
Groeimogelijkheid: Groeien is ontwikkelen. Bij de Politie is er ALTIJD ruimte om te ontwikkelen en groeien. Van een gewaardeerde noodhulp eenheid tot een leidinggevende of speciale eenheid? Speciale Eenheid: Ben jij klaar voor het zware werk? Misschien zijn onze speciale eenheden wel iets voor jou?’s tot samenwerking met de Koninklijke Marechaussee of zelfs Speciale Eenheden. Jouw input en ondersteuning word altijd gewaardeerd.
BOT: Ben jij defensief ingesteld en wil je belangrijke mensen, gebouwen of gebieden veiligstellen door te beveiligen? Misschien is het Bijzonder Ondersteuningsteam wel iets voor jou? Van het beveiligen van gevangen transporten tot het veiligstellen van belangrijke gebouwen.
DSI: Ben jij fysiek en mentaal sterk en ben je niet bang voor gevaren? Of het nu een gecoördineerde en geplande inzet is of het beschermen van belangrijke mensen. Bij de Dienst Speciale Interventies is het altijd raak. Van het oprollen van loodsen of uitvoeren van huiszoekingen tot het zoeken van gegijzelde collega’s en het opzoeken van verdachte.
Recherche: Ben jij liever op de achtergrond en kun jij jouw identiteit geheim houden ten koste wat? Misschien is de Recherche wel iets voor jou! Van het onderzoek doen in ons laboratorium tot het ondersteunen van huiszoekingen en het zoeken van bewijsmateriaal op locatie, maar zelfs het onzichtbaar blijven en het gevaar opzoeken.
Klaar om de volgende stap te zetten? Solliciteer nu voor de Politie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons mooie team.

Wil je mensen helpen en beschermen? Sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen? Ben je stressbestendig? Wil je zorgen voor een veiligere samenleving in Zuidermeer? Is het jouw roeping om burgers te helpen, dan wil jij ongetwijfeld werken bij de politie! Als de politie voor jou is weggelegd wacht dan niet en solliciteer via onderstaande button!
Scroll naar boven