[32-04] Tynus Z. zegt:

Ben jij bereid om de burgers te helpen wanneer zij in de problemen zitten? Dan is de taxi dé beste keuze voor jou. Bied hen een fijne en veilige rit aan van A naar B. Met jouw professionele werkzaamheden kan jij ons team helpen groeien en zal jij een gerespecteerde taxi chauffeur worden. In ons team stimuleren wij de samenwerking om zo de beste service te bieden.

Wat is er allemaal mogelijk binnen de taxi?
De functie als taxi bied meerdere mogelijkheden. Zoals de water taxi, vervoer dus mensen over het water. Als jij een helikopter tot jou beschikking hebt, kan jij ritten aanbieden in een helikopter. Er is zelfs een mogelijkheid dat je met een eigen voertuig mag rijden!

Bij de taxi bieden wij jou een heel hecht en professioneel team en een goed salaris.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Wacht niet, en solliciteer je bij het taxi team!
    Zie jij het al helemaal voor je om burgers van plek a naar beter te brengen? Dan is de taxi in Zuidermeer echt wel iets voor jou! Een klein ritje, een lange rit of een belangrijk persoon vervoeren? Een auto, een limousine of een helikopter? Alles staat ter beschikking bij de taxi. Wil je met jouw rijvaardigheden de burgers helpen? Twijfel niet langer en solliciteer via onderstaande button!
    Scroll naar boven