[ANWB-01] Diego Garcia

Ben jij er klaarvoor om de mensen die met pech staan weer opnieuw de weg op te helpen? Heb jij een passie voor auto’s? Dan zijn wij als ANWB opzoek naar jouw! Bij de ANWB heb jij de mogelijkheid om mensen weer een glimlacht op hun gezicht te geven omdat jij hun voertuig hebt gemaakt. Meldingen; Geen dag is het zelfde bij de ANWB, de ene dag heb jij het druk met mensen die langs komen op het kantoor en de andere dag ben jij alleen maar op de weg bezig omdat de meldingen maar binnen blijven komen. Samenwerkingen: Bij de ANWB werken wij veel samen met de Politie, Koninklijke Marechaussee en de ambulance. Soms kom je elkaar tegen bij een achtergelaten voertuig en de andere keer ben jij met elke hulpdienst bezig met een grootschalig ongeval op de snelweg. Als er een incident is op de snelweg werk jij nauw samen met de weginspecteur van Rijkswaterstaat voor een veilige werkomgeving.

Trainingen en ontwikkelen:
Bij de ANWB vinden wij ontwikkelen en specaliseren belangrijk. Als jij net bij ons indienst bent gekomen zullen wij jouw de nodige uitleg geven zodat jij snel door kan groeien en ook de weg op mag. Hoelanger jij bij ons indienst bent des te meer jij je zelf kan ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan op de motor rijden tot het besturen van de sleepwagen.

      Wil je mensen helpen en beschermen? Sta je fysiek en mentaal sterk in je schoenen? Ben je stressbestendig? Wil je zorgen voor een veiligere samenleving in Zuidermeer? Is het jouw roeping om burgers te helpen, dan wil jij ongetwijfeld werken bij de politie! Als de politie voor jou is weggelegd wacht dan niet en solliciteer via onderstaande button!
      Scroll naar boven